ZHEN ZHU MING MU YE

Oogdruppels met Parelmoer om het Zicht te Klaren

Herkomst

JIANGSU PEARL RESEARCH CENTRE (Jiangsu-Volksrepubliek China).

Samenstelling

Margarita, ZHEN ZHU ……………………………………………………….50%

Borneolum, BING PIAN …………………………………………………….0.1%

Excipiens q.s. ad 15 ml

Werking

Ontspant de ogen, vermindert de oogdruk, voedt het oogweefsel, verhoogt de

weerstand tegen oogontstekingen, bevordert het zicht, voorkomt bijziendheid.

Indicaties

Vermoeide ogen, chronische conjunctivitis, atrofie van de traanklieren.

Symptomen

Pijnlijke, gezwollen, droge en geïrriteerde ogen, snelle vermoeidheid bij langdurig

lezen of werken met computer, troebel zicht.

Toedieningsvorm & Gebruik

Druppels 15 ml : 3 x 3 druppels/dag, bij voorkeur vóór het slapengaan. De ogen

even sluiten na het inbrengen.

Opmerking :

Voor een beter therapeutisch effect wordt aanbevolen deze uitwendige

behandeling aan te vullen met één van de formules voor inwendig gebruik QI JU

DI HUANG TANG, ‘Lycium, Chrysanthemum en Rehmannia Pil’ of MING MU DI

HUANG WAN, ‘Pil met Rehmannia om het Zicht te Klaren’ (keuze maken in

functie van de gestelde differentieeldiagnose).

 

JURIDISCHE VERKLARING

De opnames op deze website worden ter beschikking gesteld door de Stichting Dong XI. Zij is onderworpen aan uw aanvaarding en aan de naleving van deze juridische verklaring. Door de toegang tot of het gebruik van deze opname na het bezoek aan de website, gaat u akkoord met en accepteert u de voorwaarden van deze juridische verklaring.

Informatie, meningen, en standpunten die tijdens de opname worden getoond kunnen niet worden gezien als vertegenwoordigd en gedragen door de Stichting.
De stichting Dong XI garandeert niet en doet geen uitspraken met betrekking tot het gebruik, de geldigheid, de juistheid, volledigheid, en de betrouwbaarheid van eventuele claims, verklaringen en/of informatie van deze opname.

Onder geen enkele omstandigheid, inclusief, maar niet beperkt tot, nalatigheid, zal de Stichting Dong XI niet aansprakelijk worden gehouden voor enige directe, indirecte, bijzondere, incidentele of andere schade, inclusief maar niet beperkt tot, het verlies van programma’s, verlies van gegevens, verlies van gebruik van de computer of andere systemen, of het verlies van winst. U bent in kennis gesteld over de mogelijkheid van dergelijke schade als gevolg van uw gebruik – of van de onmogelijkheid van het gebruiken van de inhoud, de materialen, of functies van deze opname of van de website of van een gelinkte website.

Informatie over gezondheid: de Stichting Dong XI, de sprekers en andere deelnemers kunnen bepaalde informatie beschikbaar stellen met betrekking tot, maar niet beperkt tot, medicijnen en andere gezondheid gerelateerde zaken (gezamenlijk genoemd “Informatie over Gezondheid”). U gaat ermee akkoord dat u bekend bent met alle risico’s verbonden aan deze informatie, het gebruik van, of het vertrouwen op de besproken informatie over gezondheid. U stemt er verder mee in dat de Stichting Dong XI en haar werknemers of bestuurders niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn, direct of indirect, op enige wijze, voor enig verlies of schade, van welke aard dan ook ontstaan ​​als gevolg van, of in verband met uw gebruik van, of vertrouwen op deze informatie over gezondheid.

Eigendomsrechten. Alle rechten, titels en belangen in en op de opname en op de website van alle materialen en van de inhoud is ofwel eigendom van, of wordt gebruikt met toestemming van hun respectievelijke eigenaars door, de Stichting Dong XI, en worden beschermd door toepasselijke auteursrechten, merkrechten, octrooirechten, handelsgeheimen of andere eigendomsrechten en wetten. U mag niets wijzigen of informatie van de opname en van de website kopiëren in welke vorm dan ook, elektronisch of anderszins, tenzij u onze uitdrukkelijke toestemming heeft verkregen.