DIAN DAO SAN (GAO)

Omgekeerd Poeder (als crème)

Herkomst

LIANG JIAN HUI, ‘Manuel de Dermatologie Traditionnelle Chinoise’, p. 204 –

SHEN DE HUI, WU XIU FENG & WANG NISSI, ‘Manual of Dermatology in

Chinese Medicine’, p. 258.

Samenstelling

Radix et Rhizoma Rhei, DA HUANG …………………………………12.5%

Sulfur, LIU HUANG…………………………………………………………25.0%

Excipiens q.s. ad 60 g.

Hoofdwerking

Klaart Hitte, verdrijft Hitte-Toxines, verlicht irritatie en jeuk, doodt parasieten.

Hoofdindicaties

Acne vulgaris, acne rosacea, rhinophyma (knolneus).

Voorstelling en Gebruik

Crème 60 g : lokaal aanbrengen met een steriel gaas, 1 à 2 maal per dag.

Opmerking :

Voor de behandeling van acne wordt aanbevolen deze externe behandeling aan

te vullen met één van volgende formules voor inwendig gebruik, te bepalen in

functie van de oorzaak van de aandoening, nl. LIANG XUE QING FEI YIN, ‘Koud

Decoct om het Bloed te Koelen en de Long te Klaren’ (Long-Hitte), TIAO WEI

CHENG QI TANG, ‘Decoct om de Maag-QI te Reguleren’ (Maag-Hitte), TAO

HONG SI WU TANG, ‘Vier Ingrediënten Decoct met Perzikpit en

Saffloerbloemen’ (Bloed-Hitte), CUO CHUANG JIAN JI, ‘Acne Decoct’ (Toxische-

Hitte) of CHU SHI JIE DU TANG, ‘Decoct om Vochtigheid en Toxines te

Verdrijven’ (Accumulatie van Vochtigheid en Toxines). Voor een beschrijving van

deze formules, zie ‘Manual of Dermatology in Chinese Medicine’, pp. 253-258.

 

JURIDISCHE VERKLARING

De opnames op deze website worden ter beschikking gesteld door de Stichting Dong XI. Zij is onderworpen aan uw aanvaarding en aan de naleving van deze juridische verklaring. Door de toegang tot of het gebruik van deze opname na het bezoek aan de website, gaat u akkoord met en accepteert u de voorwaarden van deze juridische verklaring.

Informatie, meningen, en standpunten die tijdens de opname worden getoond kunnen niet worden gezien als vertegenwoordigd en gedragen door de Stichting.
De stichting Dong XI garandeert niet en doet geen uitspraken met betrekking tot het gebruik, de geldigheid, de juistheid, volledigheid, en de betrouwbaarheid van eventuele claims, verklaringen en/of informatie van deze opname.

Onder geen enkele omstandigheid, inclusief, maar niet beperkt tot, nalatigheid, zal de Stichting Dong XI niet aansprakelijk worden gehouden voor enige directe, indirecte, bijzondere, incidentele of andere schade, inclusief maar niet beperkt tot, het verlies van programma’s, verlies van gegevens, verlies van gebruik van de computer of andere systemen, of het verlies van winst. U bent in kennis gesteld over de mogelijkheid van dergelijke schade als gevolg van uw gebruik – of van de onmogelijkheid van het gebruiken van de inhoud, de materialen, of functies van deze opname of van de website of van een gelinkte website.

Informatie over gezondheid: de Stichting Dong XI, de sprekers en andere deelnemers kunnen bepaalde informatie beschikbaar stellen met betrekking tot, maar niet beperkt tot, medicijnen en andere gezondheid gerelateerde zaken (gezamenlijk genoemd “Informatie over Gezondheid”). U gaat ermee akkoord dat u bekend bent met alle risico’s verbonden aan deze informatie, het gebruik van, of het vertrouwen op de besproken informatie over gezondheid. U stemt er verder mee in dat de Stichting Dong XI en haar werknemers of bestuurders niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn, direct of indirect, op enige wijze, voor enig verlies of schade, van welke aard dan ook ontstaan ​​als gevolg van, of in verband met uw gebruik van, of vertrouwen op deze informatie over gezondheid.

Eigendomsrechten. Alle rechten, titels en belangen in en op de opname en op de website van alle materialen en van de inhoud is ofwel eigendom van, of wordt gebruikt met toestemming van hun respectievelijke eigenaars door, de Stichting Dong XI, en worden beschermd door toepasselijke auteursrechten, merkrechten, octrooirechten, handelsgeheimen of andere eigendomsrechten en wetten. U mag niets wijzigen of informatie van de opname en van de website kopiëren in welke vorm dan ook, elektronisch of anderszins, tenzij u onze uitdrukkelijke toestemming heeft verkregen.