K. Dermatologie


YIN XIE TANG YI

Psoriasis en dermatosen door Accumulatie van Hitte in het Bloed en vorming van Inwendige Wind – sterk uitgesproken Hitte- en Wind-symptomen (sterk rode huid met hittegevoel en jeuk)


YIN XIE TANG ER

Psoriasis en dermatosen door Accumulatie van Hitte in het Bloed met vorming van Inwendige Wind en Droogte – minder sterk uitgesproken Hitte- en Wind-symptomen (minder rode maar sterk droge huid, lichte jeuk)


BAI DIAN FENG WAN

Vitiligo, allerhande dermatosen met witte huidvlekken door gelijktijdige Insufficiëntie van Nier-YIN, Nier-YANG, Nier-JING en Lever-Bloed

 


KU SHEN TANG JIA JIAN

Acuut en chronisch eczeem door Accumulatie van Warmte-Vochtigheid in het Bloed en Externe Wind Aanval (met jeuk, etteren en lichte zwelling van de huid t.t.z. vochtig eczeem)


HUANG LIAN SU GAO crème

Psoriasis, vitiligo, brandwonden


YIN XIE BING YU JI crème

Psoriasis


DIAN DAO SAN crème

Acne vulgaris, acne rosacea


LONG DAN XIE GAN TANG

Zona, eczema aan de oren en in de genitale zone door Accumulatie van Warmte-Vochtigheid in Lever/Galblaas Meridiaan (‘vochtig’ eczeem, met ettering en lichte zwelling van de huid)

 

JURIDISCHE VERKLARING

De opnames op deze website worden ter beschikking gesteld door de Stichting Dong XI. Zij is onderworpen aan uw aanvaarding en aan de naleving van deze juridische verklaring. Door de toegang tot of het gebruik van deze opname na het bezoek aan de website, gaat u akkoord met en accepteert u de voorwaarden van deze juridische verklaring.

Informatie, meningen, en standpunten die tijdens de opname worden getoond kunnen niet worden gezien als vertegenwoordigd en gedragen door de Stichting.
De stichting Dong XI garandeert niet en doet geen uitspraken met betrekking tot het gebruik, de geldigheid, de juistheid, volledigheid, en de betrouwbaarheid van eventuele claims, verklaringen en/of informatie van deze opname.

Onder geen enkele omstandigheid, inclusief, maar niet beperkt tot, nalatigheid, zal de Stichting Dong XI niet aansprakelijk worden gehouden voor enige directe, indirecte, bijzondere, incidentele of andere schade, inclusief maar niet beperkt tot, het verlies van programma’s, verlies van gegevens, verlies van gebruik van de computer of andere systemen, of het verlies van winst. U bent in kennis gesteld over de mogelijkheid van dergelijke schade als gevolg van uw gebruik – of van de onmogelijkheid van het gebruiken van de inhoud, de materialen, of functies van deze opname of van de website of van een gelinkte website.

Informatie over gezondheid: de Stichting Dong XI, de sprekers en andere deelnemers kunnen bepaalde informatie beschikbaar stellen met betrekking tot, maar niet beperkt tot, medicijnen en andere gezondheid gerelateerde zaken (gezamenlijk genoemd “Informatie over Gezondheid”). U gaat ermee akkoord dat u bekend bent met alle risico’s verbonden aan deze informatie, het gebruik van, of het vertrouwen op de besproken informatie over gezondheid. U stemt er verder mee in dat de Stichting Dong XI en haar werknemers of bestuurders niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn, direct of indirect, op enige wijze, voor enig verlies of schade, van welke aard dan ook ontstaan ​​als gevolg van, of in verband met uw gebruik van, of vertrouwen op deze informatie over gezondheid.

Eigendomsrechten. Alle rechten, titels en belangen in en op de opname en op de website van alle materialen en van de inhoud is ofwel eigendom van, of wordt gebruikt met toestemming van hun respectievelijke eigenaars door, de Stichting Dong XI, en worden beschermd door toepasselijke auteursrechten, merkrechten, octrooirechten, handelsgeheimen of andere eigendomsrechten en wetten. U mag niets wijzigen of informatie van de opname en van de website kopiëren in welke vorm dan ook, elektronisch of anderszins, tenzij u onze uitdrukkelijke toestemming heeft verkregen.