Courante Chinese Remedies

door Dr Luc. Vangermeersch en Dr. Sun Pei lin

Het formularium is ingedeeld op indicatie in de hoofstukken A  t/m M.

Op deze manier is het relatief eenvoudig om een passende  formule te vinden uit deTraditionele Chinese Geneeskunde gebaseerd op traditie en hedendaagse inzichten. Recente aanpassingen en extra’s zijn door Dr. Luc. Vangermeersch zijn in mei 2007 toegevoegd.

Wij hopen dat dit Formularium uw praktijkvoering mag ondersteunen.

Klik hier om het formularium te downloaden als PDF, rechtermuisknop, opslaan als…

Index op indicatie

A.

B.

C.

D.

E.

F.

G.

H.

I.

J.

K.

L.

M.

Tonica

Reumatologie

Psychiatrie

Gyneacologie

Circulatiestoornisssen – cardiovasculaire aandoeningen

Respiratoire aandoeningen – O.R.L.

Hepato-biliaire en uro-genitale aandoeningen

Digestieve – gastro-intestinale aandoeningen

Hoofdpijn en migraine

Immunodeficientie – Allergieën

Dermatologie

Traumatologie

Oftalmologie

Alfabetische Index van de Courante Chinese Remedies

AN SHEN WAN

BA ZHEN TANG

BAI DIAN FENG WAN

BU ZHONG YI QI TANG JIA JIAN

CHIEN PU WAN

DIAN DAO SAN crème

DU HUO JI SHENG TANG

GE GEN TANG JIA JIAN

GU AN FANG

GUI PI TANG

GUI PI TANG JIA JIAN

GUO MIN BI YAN TANG

HE ZHONG LI WEI WAN

HUAI HUA SAN

HUANG LIAN SU GAO

JIA WEI CANG ER SAN

JIAN BU HU QIAN WAN JIA JIAN

JIN GUI SHEN QI WAN

JUE JING TANG

KU SHEN TANG JIA JIAN

LEI FENG WAN

LIU WEI DI HUANG TANG

LONG DAN XIE GAN TANG

MING MU DI HUANG WAN

PING CHUAN JIANG QI TANG

PING GAN XI FENG WAN

QI JU DI HUANG TANG

QI BAO MEI RAN DAN

SAN BI WAN JIA JIAN

SHU GAN WAN JIA JIAN

SI JUN ZI TANG

SI WU TANG

WAI FENG HAN TAN LU/TANG

WAI FENG TAN RE LU/TANG

WANG QIU ZHOU TANG

WU LIN TANG

XIAO YAO SAN

XUE MAI TONG

YANG FA JI

YAO TONG LING

YIN XIE BING YU JI

YIN XIE TANG ER

YIN XIE TANG YI

YIN YANG BU JI

YIN YANG BU JI ( vernieuwde versie )

YU PING FENG SAN

ZAN YU DAN

ZAN YU DAN JIA JIAN

ZHEN GAN QIAN YANG WAN

ZHEN ZHU MING MU YE

ZHENG GU SHUI

ZHI KE LING

ZHI TOU TONG FANG

ZHI XIAO PING CHUAN FANG

 

JURIDISCHE VERKLARING

De opnames op deze website worden ter beschikking gesteld door de Stichting Dong XI. Zij is onderworpen aan uw aanvaarding en aan de naleving van deze juridische verklaring. Door de toegang tot of het gebruik van deze opname na het bezoek aan de website, gaat u akkoord met en accepteert u de voorwaarden van deze juridische verklaring.

Informatie, meningen, en standpunten die tijdens de opname worden getoond kunnen niet worden gezien als vertegenwoordigd en gedragen door de Stichting.
De stichting Dong XI garandeert niet en doet geen uitspraken met betrekking tot het gebruik, de geldigheid, de juistheid, volledigheid, en de betrouwbaarheid van eventuele claims, verklaringen en/of informatie van deze opname.

Onder geen enkele omstandigheid, inclusief, maar niet beperkt tot, nalatigheid, zal de Stichting Dong XI niet aansprakelijk worden gehouden voor enige directe, indirecte, bijzondere, incidentele of andere schade, inclusief maar niet beperkt tot, het verlies van programma’s, verlies van gegevens, verlies van gebruik van de computer of andere systemen, of het verlies van winst. U bent in kennis gesteld over de mogelijkheid van dergelijke schade als gevolg van uw gebruik – of van de onmogelijkheid van het gebruiken van de inhoud, de materialen, of functies van deze opname of van de website of van een gelinkte website.

Informatie over gezondheid: de Stichting Dong XI, de sprekers en andere deelnemers kunnen bepaalde informatie beschikbaar stellen met betrekking tot, maar niet beperkt tot, medicijnen en andere gezondheid gerelateerde zaken (gezamenlijk genoemd “Informatie over Gezondheid”). U gaat ermee akkoord dat u bekend bent met alle risico’s verbonden aan deze informatie, het gebruik van, of het vertrouwen op de besproken informatie over gezondheid. U stemt er verder mee in dat de Stichting Dong XI en haar werknemers of bestuurders niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn, direct of indirect, op enige wijze, voor enig verlies of schade, van welke aard dan ook ontstaan ​​als gevolg van, of in verband met uw gebruik van, of vertrouwen op deze informatie over gezondheid.

Eigendomsrechten. Alle rechten, titels en belangen in en op de opname en op de website van alle materialen en van de inhoud is ofwel eigendom van, of wordt gebruikt met toestemming van hun respectievelijke eigenaars door, de Stichting Dong XI, en worden beschermd door toepasselijke auteursrechten, merkrechten, octrooirechten, handelsgeheimen of andere eigendomsrechten en wetten. U mag niets wijzigen of informatie van de opname en van de website kopiëren in welke vorm dan ook, elektronisch of anderszins, tenzij u onze uitdrukkelijke toestemming heeft verkregen.